SÄLJKURSER FÖR B2B FÖRSÄLJNING

Säljkurs, säljträning, säljstrategi, säljprocess och säljcoach är inte bara fina ord som börjar på sälj. Kunskap är makt. Även inom försäljning. Och avgörande för alla företag. Vinnarna är alltid de med den säljorganisation som har mest kunskap och bäst fokus. De gör mest affärer!

Idag behöver du både traditionell personlig försäljning och digital marknadsföring för att öka försäljningen. Och för att bryta igenom konkurrens och informationsöverflöd behöver du kunna skapa en operativ säljstrategi och driva effektiva säljprocesser.

SÄLJTRÄNING GER ERT FÖRETAG

När ditt företag investerar i en säljkurs och/eller säljcoachning investerar ni i framtiden. Viktiga vinster som ger bättre ROI och kan uppnås direkt är:

  • Bättre fokus på rätt kunder, erbjudanden och prissättning etc
  • Högre genomslag för alla marknadsaktiviteter
  • Flera möten och kontakter med kunder
  • Starkare behovsfokus och flera hittade affärer
  • Högre avslutsfrekvens
  • Lönsammare affärer 

ÖKA FÖRSÄLJNINGEN DIREKT

Allt handlar om hur ditt företag ska driva in mera intäkter från dag ett. Du får direkt effekt från en säljkurs och kan öka försäljning snabbt om du använder dina nya kunskaper. Vi jobbar med starkt praktiskt fokus och hjälper dig att sätta delmål i alla moment av säljkurs och säljcoachning. 

VÅRA SÄLJKURSER

Vi genomför företagsanpassade säljkurser. Säljträning för både grupper och individer. Öppna eller stängda program. Alltid starkt praktiskt inriktade där du lär dig metoder och jobbar med övningsuppgifter för den egna verksamheten. 

För de som önskar kombinerar vi med säljcoachning för att du som deltagare ska jobba in nya arbetssätt och rutiner direkt när du kommer är tillbaka i vardagen.

Vi utbildar och coachar inom områdena:

  • Säljteknik
  • Säljstrategi
  • Säljprocesser
  • Styra, mäta och motivera inom försäljning (för chefer och ledare)

INTE BARA RENA SÄLJARE PÅ SÄLJKURSER

Vi träffar även många konsulter, projektledare, ägare, vd och kundansvariga som har kundrelationer och försäljning som en del av sin arbetsuppgift.

Här upplever vi att vi kan göra stor skillnad. Det går att få fina effekter med personal i roller som specialister som kan verka som säljande rådgivare.

Dessa möjligheter finns ofta inom konsulttjänster som ekonomi, teknik, it, hälsa och skog etc.

VI HAR KURSER FÖR B2B FÖRSÄLJNING

Vi genomför företagsanpassade säljkurser. Säljträning för både grupper och individer. Alltid starkt praktiskt inriktade.

Vi utbildar och coachar inom områdena:

Säljteknik
Säljstrategi
Säljprocesser
Styra, mäta och motivera inom försäljning (för chefer och ledare)